Verkko­mainonta

Verkkomainonta tarkoittaa Googlelle ja vastaaville hakukoneille tehtyä maksullista mainontaa, jolla määritellyillä hakusanoilla sivustosi saa aina näkyviin hakutuloksien alkuun. Mainontaan on työkalut, jolla voitte itse tehdä sen, mutta voi myös jättää budjettien, hakusanojen ja A/B-testauksien säätämisen meidän huoleksi.

Verkkomainonta on pohjimmiltaan huutokauppaa, jossa mainostilan ostajat tarjoavat rahaa klikkauksista Googlelle.

Mitä enemmän rahaa klikkauksesta tarjoaa, sen todennäköisemmin Google näyttää mainoksen ylempänä hakutuloksissa. Google AdWords tarjoaa automatiikan näiden hintojen säätämiseen, mutta parhaan mahdollisen vastineen rahoillesi saat käsityönä säätämällä hinnat ja hakusanat juuri sopiviksi.

Me hoidamme mielellämme sinunkin AdWord-asiakkuutesi ja voit käyttää senkin työajan esimerkiksi työntekoon tai vaikka Netflixin katseluun. Lisäksi tietyn kokoisissa mainosbudjeteissa, sen minkä meidän palvelulle maksat, saat takaisin säästyneinä klikkaushintoina.

Pyydä tarjous verkkomainonnasta

Täytä meidän tarjouspyyntölomakkeemme ja ilmoita haluamasi mainosbudjetti, niin lähetämme sinulle tarjouksen verkkomarkkinoinnista.

Pyydä tarjous   Katsele töitämme